eur:
395.07
usd:
371.03
bux:
65076.09
2024. április 19. péntek Emma

Dianát hiába figyelmeztették: ne keresse fel a férfit nyaralójában!

Lady Diana titkára többször is aggodalmát fejezte ki a biztonság és a nyilvánosság előtti kedvezőtlen kép miatt a hercegnőnek, ám ő alig vette figyelembe a tanácsokat.

A titkár, Michael Gibbins a Diana halálát okozó 1997-es karambol körülményeit vizsgáló esküdtszék előtt elmondta: aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy a hercegnő elfogadta Mohamed Al Fayed meghívását a St. Tropez-i nyaralóba.

Dianát barátja, Dodi Fayed apja, a Harrod's üzletház tulajdonosa hívta meg a nyaralásra, amely után néhány héttel a pár életét vesztette a párizsi autóbalesetben.

A hercegnő titkára körültekintésre intette Dianát amiatt is, hogy a királyi családot aggasztotta az a kedvezőtlen kép, amely a hercegnőről szerelmi ügyei miatt kialakult.

Michael Gibbins azt is megjegyezte a hercegnőnek, hogy Al Fayedről nem mindig kedvező kép jelent meg a médiában, így Diana is hasonlóra számítson, ha együtt nyaral a férfival.

A titkár beszámolója szerint Diana meghallgatta a tanácsokat, de nem vette őket figyelembe.

Michael Gibbins hozzátette: a baleset után ő kérte meg a hercegnő biztonsági tanácsadóját, Colin Tebbuttot, hogy utazzon Párizsba, és segítse a meglehetősen feldúlt Paul Burrellt, Diana hűséges főkomornyikját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×