eur:
393.85
usd:
368.95
bux:
65251.93
2024. április 19. péntek Emma

Cellatársai látták el a sorozatgyilkos baját

Megverték cellatársai a gyilkosságért ülő, és egy újabbal megvádolt Peter Tobint. A férfinak csütörtök reggel kellett volna megjelennie a bíróságon, ehelyett a kórházban kötött ki.

Cellatársai verték össze a vizsgálati fogságban lévő Peter Tobint az endinburgh-i Saughton börtönben.

"Csak idő kérdése volt, hogy mikor látják el a baját" - mondta egy, Saughtonban dolgozó forrás.

A 61 éves Peter Tobint korábban a lengyel diáklány, Angelika Kluk megölése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. A rendőrök feltételezése szerint a férfi legkevesebb tíz másik fiatal lány haláláért is felelős.

A férfi a múlt héten újra bíróság elé állt, mivel a rendőrség egykori házának kertjében két újabb holttestet talált: a 15 évesen elhunyt Vicky Hamiltonét és a 18 éves korában meggyilkolt Dinah McNicolét.

Peter Tobinnak csütörtökön ismét meg kellett volna jelennie a bíróság előtt, de jelenleg egy edinburgh-i kórházban ápolják.

A börtön illetékesei már vizsgálják azokat a belső kamerás felvételeket, amelyekből kiderülhet, kik vettek részt a verésben.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×