eur:
394.32
usd:
369.62
bux:
65192.74
2024. április 19. péntek Emma

A mélytengeri gyilkosság rejtélye - nézze meg!

Ami egy egyszerű nyaralás alatti fényképezkedésnek indult, mára egy rejtélyes gyilkosság kulcsfontosságú bizonyítéka lett. A képen ugyanis egy, az óceánfenéken fekvő test látható, ami felé kétségbeesetten úszik egy búvároktató...

Valószínűleg egy gyilkosság színhelyét örökítette meg az a turista és barátja, akik Ausztráliában az óceánban fényképezkedtek. Csak miután előhívatták a képeket, jöttek rá, hogy a háttérben egy holttest látható az óceánfenéken, valamint egy másik alak, aki kétségbeesetten igyekszik felé.

Mint kiderült, a képen (melyet ide kattintva Ön is megtekinthet) egy 2003-mas különös gyilkosság egyik jelenete látható, melyben egy friss házas hölgy, a 26 éves Tina Watson veszítette életét.

Az amerikai asszony férjével, Gabe Watsonnal utazott nászútra, amikor az egyik búvárkiránduláson lesüllyedt az óceán fenekére.

Férje, az egyébként képzett búvármentő próbálta megmenteni a nőt, majd a felszínre úszott segítségért, azt állítva, hogy a feleségének gondjai vannak az erős áramlatokkal és bepánikolt.

A rendőrség ugyanakkor nem hajlandó balesetként elkönyvelni a történteket, és négy éve nyomoz az ügyben. Gabe Watsont ugyan hivatalosan nem gyanúsították meg felesége halála miatt, tanúként viszont a napokban kihallgatják.

A férfi egyébként felesége halála után több százezer dollárt követelt az utazásukat biztosító társaságtól, a felesége halálának látványa miatt elszenvedett "szellemi gyötrelem" okozta károk miatt.

Az amerikai rendőrség azonban még időben értesítette a biztosítót, hogy ne fizessenek a férfinak, mert ő lehet az ügy egyik gyanúsítottja.

Idén áprilisban az FBI és a queenslandi rendőrség átkutatta Gabe Watson házát, magukkal vitték a számítógépét és egyéb anyagokat.

A férfi egyébként több magyarázattal is szolgált arra, hogy képzett mentőként miért nem tudta megmenteni a felesége életét, ám ezek mindegyike ellentmond a képesítésének.

Gabe Watson azt is állította, hogy megpróbálta a szintén víz alatt tartózkodó búvárok segítségét kérni, megragadta és rángatta őket. Ezt az állítását egyetlen tanú sem erősítette meg.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Lezuhant egy stratégiai bombázó Oroszországban, ismét ukrán támadás volt Belgorod ellen – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Lezuhant egy stratégiai bombázó Oroszországban, ismét ukrán támadás volt Belgorod ellen – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Egy Tu-22M3 stratégiai bombázó repülőgép lezuhant Oroszország Sztavropoli területén. A négy pilóta katapultált, egyikőjüket még keresik. Az orosz védelmi minisztérium szerint a balesetet technikai probléma okozta. Vjacseszlav Gladkov belgorodi kormányzó szerint 25 légieszközt semmisítettek meg az Ukrajnával határos régió fölött péntekre virradóra. Néhány épületben kár keletkezett.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×