eur:
392.77
usd:
366.06
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

A drogos sztárok összetartanak

Szinte minden nap beszél egymással Nagy-Britannia két sztárja: Pete Doherty és Amy Winehouse. Az ünnepelt énekesek egyaránt drogproblémákkal küzdenek, így valószínűleg bőven akad közös témájuk.

A 24 éves Amy és a 28 éves Pete egymást segítik, amióta a Rehab-et előadó sztár férje letartóztatásban van.

Pete szerint Amy reménytelenül szerelmes a férjébe, és reméli, hogy karácsonyra visszakapja élete párját. Blake Fielder-Civil ellen néhány hete emeltek vádat az igazságszolgáltatás félrevezetése miatt.

Pete Doherty állítása szerint Amy a 25 éves férje őrizetbe vétele óta tiszta, bár szinte semmit sem csinál Blake távolléte óta, az egyedüllét ugyanis nagyon megviseli.

Amy édesanyját azonban nem hangolják le ennyire a történtek. Õ valójában örül, hogy lánya és annak férje távol vannak egymástól, korábban ugyanis szinte mást sem tettek, csak drogoztak vagy ittak.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×