eur:
393.81
usd:
367.75
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Kifütyülték a botrányos koncertet adó sztárénekesnőt

Botrányos koncertet adott az előzetes letartóztatásban lévő férje miatt meglehetősen megviselt Amy Winehouse. A rajongók többsége fütyült, és felháborodása miatt vissza akarta kérni a jegy árát.

Szinte csak előzetes letartóztatásban lévő férjével foglalkozott szerda esti birminghami koncertjén Amy Winehouse.

A 24 éves sztár kis híján elsírta magát, és zenekara tagjai tartották benne a lelket a 17 állomásos nagy-britanniai turné első koncertjén.

Az énekesnő számaiban többször is megemlékezett férjéről. Az egyik dalban, a Back to Black címűben az utolsó szót Blakey-re változtatva énekelte, majd azt mondta meglehetősen hadarva: "semmi sem hozhatja vissza a férjemet".

A részegen színpadra lépő Amy Winehouse többször is motyogva énekelt, és egyszer megbotlott a színpadon,

A rajongók nemtetszésüket fütyüléssel fejezték ki, és sokan a koncert vége előtt elhagyták a birminghami előadótermet.

"Először is, ha pfújoltok, akkor balekok vagytok, hogy megvettétek a jegyet. Másodszor, azok, akik most kifütyülnek, várjanak csak, amíg a férjem kiszabadul" - fenyegetőzött a 24 éves sztár.

Az énekesnő végül megunta, hogy a rajongók kifütyülik, és az utolsó szám közben abbahagyta az éneklést, ledobta a mikrofont, és elhagyta a színpadot.

Egy dühös és csalódott rajongó azt követelte, hogy adják vissza a jegy árát a botrányos koncert után. "Késéssel állt színpadra, hadarta a szavakat, és össze-vissza himbálózott a színpadon. Szörnyű volt, ahogy elesett, és ledobta a mikrofonját" - mondta James Dyas.

Amy Winehouse éppen a koncert előtt látogatta meg először az előzetesben letartóztatásban lévő Blake Fielder-Civilt. Az énekesnő már kedden is be akart menni férjéhez, de kiderült, hogy a láthatást már Blake Fiedler-Civil anyja kezdeményezte.

A bíróság döntése értelmében az énekesnő férje a november 23-i tárgyalásáig őrizetben marad. A 24 éves sztár és férje londoni lakásán múlt csütörtökön tartottak razziát a rendőrök. Mivel egyikük sem volt otthon, így fel kellett feszíteni az ajtót.

Blake Fielder-Civilt később négy társával együtt őrizetbe vették az igazságszolgáltatás félrevezetése és súlyos testi sértés miatt.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×