Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Az új James Bond lány: "Gyönyörű testem van" - nézze meg!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A thaiföldi születésű, Jewel művésznéven futó modell lehet Daniel Craig partnere a James Bond-sorozat következő részében. A hölgy magabiztosan kijelentette: a filmben sokkal szexibb lenne, mint a legendás Ursula Andress.

Egyelőre Bond 22 munkacímen fut a brit kém legújabb kalandjait megörökítő film előkészülete, melynek részeként megkezdték a kihagyhatatlan Bond-lány kiválasztását is.

A szerep egyik esélyese a thaiföldi születésű, Jewel művésznéven futó modell, aki meglehetősen magabiztosan nyilatkozott az első próbafelvétel után: "Jobban nézek ki bikiniben, mint Ursula (Andress). Gyönyörű testem van, az elmúlt három évben sokat edzettem".

Jewelnek természetesen nem akármilyen vetélytársai vannak: Sienna Miller, Moran Atias és Fulya Keskin mindannyian szerepelnek a producerek listáján.

Ide kattintva nézegethet a hölgyről készült képeket.

Más kérdés, hogy Jewel számít a legnagyobb esélyesnek, különösképpen, miután kitudódott, hogy a film producere, Barbara Broccoli egy, a stábhoz intézett feljegyzésben közölte, hogy ázsiai, vagy latin színésznőt szeretne a szerepre.

"A film főnökeit lenyűgözte a harci művészetekben szerzett jártasságom és azt mondták, tetszik nekik az atletikus testfelépítésem is. Nagyon izgatott, ugyanakkor ideges is vagyok" - mondta a modell.

Jewel esélyeit növeli, hogy saját bevallása szerint semmilyen problémát nem okoz neki a meztelenkedés. "Szerintem a következő Bond filmet nagyon szexisnek szeretnék. Nekem semmilyen gondot nem okoz levetkőzni. Nagyon büszke vagyok a testemre" - mondta.