eur:
395.63
usd:
372.14
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Asztrológiai jó tanács: "Vedd feleségül a kutyát!"

Asztrológusa tanácsára feleségül vett egy kutyát egy férfi Dél-Indiában, hogy megszabaduljon a balszerencsétől, amelyet gonoszságával önmagának okozott.

Saját korábbi bűneit próbálja jóvá tenni a 33 éves Szelva Kumár, aki 15 évvel ezelőtt agyoncsapott két kutyát. A gonoszság ugyanis visszaütött: alig néhány nappal a kutyák elpusztítása után az akkor még kamasz Kumár elkezdett lebénulni.

Az orvosi kezelés semmit nem segített, ezért végül egy helyi asztrológushoz fordult, aki azt tanácsolta neki: ha meg akarja fordítani a balszerencsét, vegyen feleségül egy kutyát.

Kumár így is tett, és annak rendje és módja szerint örök hűséget esküdött egy hároméves szukát, név szerint Szelvit.

A Tamil Nadu államban élő vőlegény a szokásoknak megfelelően fehér dhotit és inget viselt az esküvőn, az arát pedig rózsaszín selyem száriba öltöztették. A ceremónia végén Kumár megesküdött az isteneknek, hogy élete végéig gondját viseli az "asszonynak".

A lakodalmon már igyekezett is a "felesége" kedvében járni, hiszen a kedvenc ételét: édes süteményt tálalt neki.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×