eur:
393.74
usd:
364.99
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Karácsonyi roham: egymásnak feszült a két nagy visszatérő

A brit lemezpiacon megkezdődött a karácsony előtti hajtás. Két újra összeállt banda versenyez egymással a rajongók kegyeiért: a rocktörténelem egyik legendája, a Led Zeppelin, és a kilencvenes évek egyik legsikeresebb popegyüttese, a Spice Girls.

Hétfőn került a boltokba a Led Zeppelin 24 számos válogatásalbuma, a Mothership, amelynek tartalmát már az internetről is le lehet tölteni, december 10-én pedig visszatér a színpadra a legenda a londoni O2 Arenában.

A zenekar minden bizonnyal csupán egyetlen alkalomra áll össze újra kiadójuk, az Atlantic Records alapítója, Ahmet Ertegün tiszteletére, aki 2006-ban halt meg, miután elesett egy Rolling Stones-koncerten. Õ volt az, aki 1968-ban leszerződtette a bandát.

A koncertre kisorsolják a belépőket azok között, akik korábban regisztráltak a szervező portálján: nagyjából egymillióan tették próbára szerencséjüket, ennyien akartak bejutni a mindössze 200 ezer fő befogadására képes arénába.

A gyerekek a Spice Girlsszel nosztalgiáznak

Míg a szülők a Led Zeppelinnel, gyerekeik a Spice Girlsszel nosztalgiázhatnak: a lánybanda első Greatest Hits lemeze, amelyen két új szám is szerepel, ugyancsak hétfőn jelent meg.

A lányok hamarosan egy 39 állomásos turnéra indulnak, amellyel, ha minden helyszínen telt ház lesz, 32 millió fontot kereshetnek, és ugyanennyit hozhatnak számukra az eladásra váró ajándéktárgyak is.

A Spice Girls nemrégiben két új, nagy összegű szerződést kötött, az egyiket a Tescóval, a másikat a Victoria's Secret fehérneműcéggel, albumukból pedig az előzetes várakozások szerint 5 millió darab kel majd el világszerte, ami újabb 100 millió fontot hozhat a konyhára.

Már csupán hat hét van hátra karácsonyig, ennyit kell várni, hogy kiderüljön, melyik visszatérőnek sikerül mélyebben "belenyúlni" a rajongók zsebébe.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×