eur:
393.5
usd:
366.87
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Újabb fordulat: meghátrált a világsztár

Védekezésre kényszerült a rapper 50 Cent, mivel előzetes fenyegetőzése ellenére nem kíván visszavonulni azt követően, hogy Kanye West dala megelőzte az övét az amerikai slágerlistán.

50 Cent idén augusztusban fenyegette meg rajongóit azzal, hogy nem készít több szólóalbumot, ha új lemezéből kevesebb fogy, mint a vetélytárs Kanye West albumából.

A két rapper legújabb albuma ugyanazon a napon szeptember 11-én került a boltokba, ám 50 Cent már a nyáron kijelentette: ha veszít, akkor a jövőben csupán közreműködőként vállal szerepet más zenészek mellett, és dalt is csak mások számára ír majd.

A bukás ezek után valószínűleg elkerülhetetlen volt, és szeptemberben be is következett: Kanye West Graduation című lemeze legyőzte 50 Cent albumát a Billboard listáján.

Más kérdés, hogy 50 Cent alighanem rájött: nem jó üzlet visszavonulni, így bejelentette, hogy nem adja fel a slágerlisták feletti uralomért vívott harcot.

"Nem tudom, egyáltalán lehetséges-e visszavonulni egy rappernek, hiszen ők igazi harcosok. Mindenki a legjobb akar lenni és mindenki azt is gondolja magáról, hogy ő a legjobb. Azt várják, hogy ezt mindenki el is ismerje" - védekezett 50 Cent egy interjúban.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×