eur:
393.82
usd:
365.06
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

"Focistafeleség" lesz Vilmos herceg barátnőjéből?

Elege lett a divatiparból Vilmos brit herceg barátnőjének, aki otthagyta eddig munkahelyét, hogy a jövőben inkább a fotózással foglalkozzon. A Jigsaw vállalatnál igazán nem lepődtek meg Kate Middleton döntésén, hiszen az eddig is egyértelmű volt, hogy nem a kiegészítő-beszerzés élete fő célja.

Felmondott a Jigsaw brit divatvállalkozásnál Kate Middleton. A brit trónörökös, Károly walesi herceg idősebbik fiának, Vilmosnak kedvese azzal indokolta döntését, hogy szeretne egy kicsit több időt magára fordítani.

A döntés nem, az indoklás azonban kicsit váratlan, hiszen a 25 éves hölgy eddig is csupán heti négy napot dolgozott a kimondottan az ő számára létrehozott munkakörben (kiegészítő-beszerző), hogy jobban tudjon alkalmazkodni királyi barátja időbeosztásához.

Kate Middleton tavaly novemberben lépett be a céghez, nem utolsósorban Vilmos herceg szelíd unszolására, aki nem szerette volna, hogy kedvese egésze nap lebzselő, vásárolgató "focistafeleség" legyen.

"Kate elég kedves lány, de azt nem lehetett állítani, hogy munkája megszállottja lett volna. Soha nem dolgozott teljes munkaidőben és teljesen rendszertelen időközökben eltűnt, hogy a barátjával utazgasson" - mondta a lány egyik munkatársa, aki szerint senkit sem lepett meg igazán a döntés.

Az ilyenkor szokásos búcsúparti is meglehetősen visszafogottra sikeredett. Rövid beszédében Kate Middleton hosszan beszélt fotózás iránti szenvedélyéről, és arról, hogy esetleg galériát nyitna.

Közben a pár barátai már arról suttognak, hogy 2009 elején Vilmos herceg eljegyzi barátnőjét. Az időpont azért is lenne megfelelő, mert a trónutódlási sorban apja után második herceg akkor szerel le a katonaságtól.

Vilmoshoz közeli források ugyanakkor kissé irritálónak nevezték, hogy Kate Middleton ennyire nyilvánvalóan készül az eljegyzésre. "Olyan, mint aki csak valahogy megpróbálja elütni az időt addig, amíg Vilmos elő nem áll a nagy kérdéssel. Ez az ő korában kicsit kétségbeesett dolognak tűnik" - fogalmazott egyikük.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×