eur:
394.05
usd:
364.76
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Újabb fordulat a brutálisan megölt diáklány ügyében

Amiatt ölték meg november elsején Olaszországban Meredith Kerchert, mert a brit diáklány nem volt hajlandó részt venni extrém szexuális játékokban. Közben a rendőrség egy negyedik feltételezett elkövetőt is azonosított.

Egy 19 oldalas bírósági dokumentum részletezi a brutálisan megölt 21 éves lány utolsó óráit. Az irat szerint a lány torkát amiatt vágták el egy késsel, mert nem ment bele a szexuális játszadozásba.

Az eddigi adatok szerint Meredith Kercher kábítószerek hatása alatt álló amerikai szobatársa, Amanda Knox és annak olasz barátja, Raffaele Sollecito akarta bevonni a lányt az extrém szexuális játékokba egy kongói férfival, Patrick Diya Lumumbával.

A brit diáklány nem állt kötélnek, ám ekkor az olasz férfi kést rántott. Először Meredith torkához szorították a pengét, hogy így kényszerítsék a szexuális játszadozásra.

Egyikük lefogta a lányt, míg egy másik megvágta a torkát, de nem a fő ütőeret találta el, így Meredith Kercher csak hosszas haláltusa után hunyt el.

Közben az olasz rendőrség egy újabb, negyedik gyanúsítottat is azonosított. A negyedik lehetséges elkövető ujjlenyomatát egy véres párnán találták abban a házban, ahol a brit diáklány lakott.

A rendőrök a lakás közelében lévő parkoló biztonsági kameráit nézik át, hogy beazonosítsák és megtalálják a negyedik feltételezett gyilkost.

A 21 éves Meredith Kercher holttestére múlt csütörtök kora délután találtak rá perugiai albérletében. A dél-londoni, az Erasmus-program keretében Olaszországban tanuló lány torkát egy zsebkéssel vágták át.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×