Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Újabb fordulat a brutálisan megölt diáklány ügyében

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Amiatt ölték meg november elsején Olaszországban Meredith Kerchert, mert a brit diáklány nem volt hajlandó részt venni extrém szexuális játékokban. Közben a rendőrség egy negyedik feltételezett elkövetőt is azonosított.

Egy 19 oldalas bírósági dokumentum részletezi a brutálisan megölt 21 éves lány utolsó óráit. Az irat szerint a lány torkát amiatt vágták el egy késsel, mert nem ment bele a szexuális játszadozásba.

Az eddigi adatok szerint Meredith Kercher kábítószerek hatása alatt álló amerikai szobatársa, Amanda Knox és annak olasz barátja, Raffaele Sollecito akarta bevonni a lányt az extrém szexuális játékokba egy kongói férfival, Patrick Diya Lumumbával.

A brit diáklány nem állt kötélnek, ám ekkor az olasz férfi kést rántott. Először Meredith torkához szorították a pengét, hogy így kényszerítsék a szexuális játszadozásra.

Egyikük lefogta a lányt, míg egy másik megvágta a torkát, de nem a fő ütőeret találta el, így Meredith Kercher csak hosszas haláltusa után hunyt el.

Közben az olasz rendőrség egy újabb, negyedik gyanúsítottat is azonosított. A negyedik lehetséges elkövető ujjlenyomatát egy véres párnán találták abban a házban, ahol a brit diáklány lakott.

A rendőrök a lakás közelében lévő parkoló biztonsági kameráit nézik át, hogy beazonosítsák és megtalálják a negyedik feltételezett gyilkost.

A 21 éves Meredith Kercher holttestére múlt csütörtök kora délután találtak rá perugiai albérletében. A dél-londoni, az Erasmus-program keretében Olaszországban tanuló lány torkát egy zsebkéssel vágták át.