eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

"Más férfitől várt gyereket a feleségem, amikor beleszerettem"

Különös körülmények között szeretett bele feleségébe Seal. Az énekes 2004-ben találkozott a szupermodell Heidi Klummal, amikor a nő éppen előző partnere, az olasz Flavio Briatore gyermekét várta.

Nem akármilyen történet Seal és Heidi Klum szerelme. Az énekes és a szupermodell 2004-ben találkoztak először, amikor a modell éppen előző partnere, a Forma-1-es mogul Flavio Briatore gyermekét várta.

Ez azonban furcsa módon nem tántorította el Sealt, éppen ellenkezőleg: "Első találkozásunk után egy ideig nem láttam, mivel mind a ketten dolgoztunk. Amikor legközelebb találkoztunk, már pocakja volt. Azt mondtam: 'Hú, te tényleg gyermeket vársz!' Ez volt az a pillanat, amikor beleszerettem, mind Heidibe, mind a gyerekbe" - emlékezett vissza az énekes a legfontosabb pillanatra.

"Egészen addig a baba nem tűnt valódinak, de amikor így láttam Heidit, minden értelmet nyert. Igazán nem volt nagy lépés számomra" - mondta Seal.

A végül Helene névre keresztelt kislány 2004 májusában született meg. Heidi Klum és Seal egy évvel később házasodtak össze, azóta pedig már két fiuk is született, Henry és Johan.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×