eur:
393.96
usd:
369.34
bux:
65776.04
2024. április 23. kedd Béla

Ledobja ruháit a pop brit üdvöskéje

Az elismerő pillantások mellett mást is kiérdemelt Lily Allen azzal, hogy lefogyott: hatszámjegyű összegről szóló szerződést egy fehérneműcéggel.

Az Agent Provocateur fehérneműcég új arca - és teste - Lily Allen. Az énekesnő alkata az elmúlt néhány hónap alatt sokat változott: míg korábban 12-es méretű ruhákat hordott, most már belefér a 8-asokba is.

A 22 éves Lily Allen olyan sztárok után dolgozik majd az Agent Provocateurnél, mint a szupermodell Kate Moss vagy a színész Jake Gyllenhaal testvére, Maggie. A szereplésével készülő kampány jövőre indul.

Az Agent Provocateur tulajdonosai, Joe Corre és Serena Rees nagyon elégedettek. Úgy gondolják, hogy Lily természetes megjelenése sok nőt vonz majd.

Lily nagyszerű formában van, amióta lefogyott, és a róla készült képeken hihetetlen jól néz ki - magyarázta egy, a céghez közeli forrás.

Hipnózis és párkapcsolat

Az énekesnő - akinek az Agent Provocateurrel kötött szerződése hatszámjegyű összegről szól, természetesen fontban -, különleges módszert választott a fogyókúrához: hipnotizőrhöz járt.

"A hipnózis után mindennap le akartam járni az edzőterembe, rosszul éreztem magam, ha nem tornázhattam. Összeszedettebb és egészségesebb akarok lenni. Pillanatnyilag nagyon jól vagyok, sosem voltam boldogabb" - áradozott Lily Allen.

Az énekesnő megjegyezte: barátjának, a Chemical Brothers-tag Ed Simonsnak is köszönheti, hogy sikerült lefogynia.

"A fogyáson a szerelemnek köszönhető, bár igazából nem kellene ezt a szót használnom. Kedvelem. Nagyon kedveljük egymást" - magyarázta Lily Allen.

Az énekesnő megnyugtatott mindenkit, aki attől tartott, hogy esetleg túlzásba viszi a fogyózást: "Sosem leszek olyan, mint egy 0-s méretű modell. Ez egyáltalán nem érdekel".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×