eur:
392.51
usd:
366.02
bux:
66653.29
2024. április 25. csütörtök Márk

Újabb részletek a brutális szexuális gyilkosságról

A rendőrség megtalálta azt a kést, amellyel brutális körülmények között megöltek egy brit diáklányt Olaszországban. Meredith Kercher minden bizonnyal egy szexpartin elkövetett brutális gyilkosság áldozata lett.

A 8 és fél centis kést az egyik gyanúsított, az áldozat lakótársa barátjának lakásában bukkant elő. A 23 éves fiút, Raffaele Sollecitot, barátnőjét, Amanda Knox-ot és a kongói bártulajdonost, aki szintén jelen volt a partiban, a rendőrség bent tartotta.

A Leedsi Egyetem 21 éves cserediákja, Meredith Kercher brutális körülmények között vesztette életét Olaszországban. Meredith Kercher az amerikai lakótársával, annak olasz barátjával és egy kongói férfival mulatott, de hogy ezután pontosan mi történt, azt még nyomozza a rendőrség.

A bulit a két lány közös házában tartották. A 20 éves amerikai lány a rendőrségen az is elárulta: a buli hevében ő, és 23 éves olasz barátja, Raffaele Sollecito ugyanabban a hálószobában kötöttek ki, miközben a brit lány és egy 37 éves kongói bártulajdonos, Patrick Díya Lumumba pedig egy másikban.

"Sokat ittunk és egy kis szórakozásra vágytunk, ezért hívtuk őt is, hogy csatlakozzon hozzánk" - mondta az amerikai lány.

Elárulta azt is, hogy barátjával hallották Meredith Kerchert sikítani, de inkább bedugták a fülüket, és semmit nem tettek azért, hogy segítsenek neki. A lány azt nem tudta megmondani, hogy az áldozat és a férfi mennyi ideig voltak együtt. Állítása szerint a sikítás után ugyanis már semmi másra nem emlékezett.

Ellentmondásos adatok

Az olasz sajtó azonban arról számolt be, hogy a meggyilkolt lány körül legalább ketten voltak. Egyikük lefogta, miközben valaki más megerőszakolta. Ráadásul a gyilkosság helyszínén, a hálószoba padlóján találtak egy véres lábnyomot, amely megegyezett az olasz fiúéval.

Az amerikai lány vallomásának emellett több tisztázatlan pontja is van, például az, hogy a gyilkosság éjszakáján a házban maradt-e vagy átment barátjával együtt annak lakásába. A lány és az olasz fiú már módosította a vallomását, azt azonban tagadták, hogy részt vettek volna a gyilkosságban.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×