eur:
395
usd:
370.83
bux:
65362.97
2024. április 19. péntek Emma

Titokzatos rosszullét a repülőn

Hirtelen rosszul lett a US Airways amerikai légitársaság egyik járatán a személyzet öt tagja, köztük két pilóta, nem sokkal azután, hogy előző gépükön kénes szagot éreztek a pilótafülkében.

A személyzet és az utasok nem sokkal a felszállás után kezdtek kénes szagot érezni a Washingtonból Bostonba tartó járaton, ezért visszafordították az Airbus A319-est és másik gépre átszállva folytatták az utat.

Menet közben nem jelentettek semmilyen problémát a légi irányítóknak, de a bostoni leszállás után a legénység öt tagja arról kezdett panaszkodni, hogy nem érzi jól magát.

Még a gép fedélzetén elsősegélyben részesültek, ezután kórházba vitték őket - közölte az amerikai légügyi hatóság, amely egyelőre vizsgálja, hogy a hirtelen rosszullétek összefüggnek-e az első gépen érzett kénes szaggal.

A bostoni Logan repülőtér szóvivője szerint a bűz oka valamilyen szemét vagy füst lehetett, de a légitársaság ezt még nem erősítette meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×