eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Elhagyja a felesége a gitárlegendát

Több mint 34 évi házasság után válik el egymástól Carlos Santana és felesége, Deborah. Az asszony a kapcsolat helyrehozhatatlan megromlása miatt akarja elhagyni a férjét.

A sztár felesége még október 19-én adta be a válókeresetet. Deborah két éve jelentette meg életrajzi művét, amelyben felfedte, hogy férje megcsalta őt. Santana ekkor beszámolt arról, hogy bocsánatot kért feleségétől, amiért megbántotta.

A legendás mexikói gitáros képviselője nem kommentálta a válás hírét, mondván, az magántermészetű. A párnak három gyermeke van, kettő közülük már nagykorú.

Az év elején még közös terveik voltak: bejelentették, hogy három mexikói éttermet nyitnak San Franciscóban, Maria, Maria néven, Santana Grammy-díjas nótája után.

Santanának és feleségének több közös üzleti ügye is volt, nemrég például létrehoztak egy alapítványt, hátrányos helyzetű gyermekek támogatására.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×