eur:
393.81
usd:
365.72
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Öten haltak meg hajnalban és reggel közúti balesetekben

Összesen öten haltak meg vasárnap éjjel és a kora reggeli órákban különböző közúti balesetekben - mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Dobson Tibor közölte: Csongrád megyében ketten meghaltak és ketten megsérültek, amikor autójuk fának csapódott hajnalban Makó közelében.

Hozzátette, hogy ugyancsak hajnalban a Győr-Moson-Sopron megyei Jánossomorján egy férfi vesztette életét és ketten megsérültek, amikor járművük egy lakóháznak csapódott.

A Komárom-Esztergom megyei Bikapusztán két személyautó frontálisan ütközött, egy ember meghalt, egyet súlyos sérülésekkel vittek kórházba. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fábiánházán egy férfi halt meg, amikor járművével lesodródott az útról.

Dobson Tibor arról is beszámolt, hogy hosszú hétvégén összesen 400 riasztást kaptak, hárman tűzben vesztették életüket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×