Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Nem is létezik Britney Spears szexvideója?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Tagadja a mézesheteikről szóló szexvideó létezését Britney Spears válófélben lévő férje. Kevin Federline ügyvédje állítja, hazudnak azok, akik a felvétel létezéséről beszélnek.

Az utóbbi hetek egyik legnagyobb vihart kavart bulvárhíre Britney Spears válókeresetéről szólt. A kétgyermekes énekesnő a hírek szerint megunta férje csapodárságát és kezdeményezte a válást. (Más kérdés, hogy viszonylag hamar túltette magát az ügyön, a legutóbbi hírek szerint már Paris Hiltonnal bulizott.)

Nem sokkal ezután olyan információk láttak napvilágot, mely szerint létezik egy 4 órás szexvideó, amely a házaspár nászútján készült.

A hírességek pornófelvételein meggazdagodott német David Hans Schmidt egyenesen azt állította, hogy egy férfi telefonon 100 millió dollárt (20 milliárd forintot) kért a felvételekért.

"Egyszerűen nem létezik Britney és Kevin szexvideója. Nem is érdemes beszélni arról, hogy bárki, aki azt állítja, hogy Kevin ilyen felvételt próbál eladni igaztalant állít és aki ilyenről tudósít az vagy hazudik, vagy más hazugságát visszhangozza" - jelentette ki Kevin Federline ügyvédje.

Mark Vincent Kaplan szerint csak azért nem tesznek lépéseket ebben az ügyben, mert képtelenség lenne az összes, Kevin Federline-ról naponta megjelenő hamis információt helyreigazíttatni és ezt nem is tervezik.