eur:
393.46
usd:
367.94
bux:
66254.24
2024. április 24. szerda György

Több millió néző előtt vetkőzött a színésznő - nézze meg!

Kirstie Alley - korábbi ígéretéhez híven - egy szál bikiniben jelent meg Amerika egyik leghíresebb beszélgetős műsorában, az Oprah Winfrey Show-ban, miután több mint 30 kilót fogyott. A színésznő azt is elmesélte, hogyan szedte fel a sok plusz kilót: napi 8000 kalóriát evett.

Kirstie Alley a fogyókúrázás előtt már csaknem 100 kiló volt. Bevallása szerint ezt úgy "sikerült" elérnie, hogy gyakorlatilag egész nap evett.

Egy átlagos napot három tojással, három szelet bacon szalonnával és pirítóssal kezdett. Napközben 6-10 bögrényi tészta, persze rengeteg vajjal. Ha kenyeret evett, nem csak egy szeletet vágott, hanem rögtön egy fél veknivel megevett. Ehhez jött még a sok üdítő, chips és mindenből hatalmas adagok.

"Naponta 6-7-8 ezer kalóriányit ettem" - vallotta be a színésznő, akinek karrierje igencsak megsínylette a felszedett kilókat. Ahogy egyre kövérebb lett, egyre kevesebb szerepet kapott a Nicsak, ki beszél! filmek egykori sztárja.

<

...és most, bikiniben (forrás: oprah.com)

Kirstie Alley elbeszélése szerint egy lesifotós képe miatt döntött a fogyókúra mellett. "Volt egy beteg nyúl, amit ápoltam, és éppen lehajoltam hozzá. A sajtóban hatalmas kép jelent meg a seggemről" - emlékezett vissza a kulcsmomentumra.

"Arra emlékeztetett, amikor kiskoromban elmentünk a nagyszüleim háza előtt, és a nagymamám lehajolva kertészkedett. Akkor azt gondoltam, nekem soha nem lesz olyan fenekem. Amikor megláttam a képet, rögtön az jutott eszembe: uram atyám, olyan fenekem van!" - mesélte a show-műsorban a színésznő.

Kirstie Alley azután adott le 30 kilót - elmondása szerint testmozgással, és kisebb adag ételek fogyasztásával - hogy egy fogyókúrás program szóvivője lett. Súlyproblémájából egy helyzetkomikumra épülő vígjáték-sorozat is született: Fat Actress, azaz Kövér színésznő címmel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×