eur:
393.26
usd:
367.9
bux:
66122.13
2024. április 24. szerda György

Saját feleségévé vált az átültetés után

Egy angol férfi saját állítása szerint szinte eggyé vált a feleségével, amióta megkapta annak egyik veséjét.

Ian Gammon nephrosis szindrómában szenvedett, emiatt volt szükség az átültetésre, amelynek során a felesége egyik veséjét kapta meg.

A férfi az átültetés után látványos átalakuláson ment keresztül: korábban utált főzni, vásárolni és kertészkedni, most viszont szívesen végzi mindezt, és még felesége kutyaszeretete is "átragadt" rá.

Teljes képtelenségnek hangzik, de Lynda veséjével a személyiségéből is megörököltem valamit - jelentette ki a férfi a Daily Mail című lapnak.

Ian Gammon elmondta azt is: most már kifejezetten szeret főzni és sütni, és az átültetés óta kifejezetten keresi az üzleteket és a vásárlási lehetőségeket.

A történet a sejtmemória egyi példája lehet, sok tudós ugyanakkor kifejezetten szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy egy átültetett szervvel kerülnek-e át viselkedési tulajdonságok a fogadó szervezetbe.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×