eur:
394.52
usd:
369.69
bux:
65160.61
2024. április 19. péntek Emma

Nyilvános megszégyenítés: a popsztár utcát söpör

Narancssárga mellény és egy seprű - ezzel indult neki Boy George, a 80-as évek popsztárja Manhattan utcáinak. A közmunkára ítélt 45 éves énekest fotósok, újságírók és tévékamerák egész hada követte. Menedzsere szerint direkt a sajtónak szervezett nyilvános megszégyenítés történt.

"Az anyám takarítónő volt, az apám építőmunkás. Szarok bele az egészbe! Csak közmunkát végzek, hagyják, hogy csináljam" - vetette oda egy kis porral és cigarettacsikkekkel megfűszerezve az újságíróknak Boy George.

A Culture Club egykori énekesének azután kellett megjelennie a New York-i köztisztasági vállalatnál, hogy egy furcsa eset miatt közmunkára ítélte a bíróság. Tavaly októberben ugyanis betörésre hivatkozva kihívta a rendőrséget manhattani lakásába, a végén azonban őt tartóztatták le kokain birtoklásáért.

A köztisztasági vállalat egy kis söprögetés után azonban vissza is rendelte az énekest a központba, mivel a helyzet a sajtó érdeklődése miatt "kissé kaotikussá" vált. "Meglátjuk, találunk-e neki valami épületen belüli elfoglaltságot" - jegyezte meg a társaság szóvivője.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Újra támad az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Újra támad az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Jön a Portfolio következő lakossági befektetési eseménye, a Portfolio Investment Day 2024. Május 16-án várjuk azokat, akik a legtöbbet szeretnék kihozni megtakarításaikból! Előadóink cégvezetők, pénzügyi vezetők, portfóliómenedzserek, elemzők és profi befektetők, akiktől releváns befektetési ötleteket szerezhetnek a jelenlévők. A konferencián kiemelten foglalkozunk a hazai állampapírokkal, a nyersanyagpiacokkal, a kriptoeszközökkel, valamint hazai és nemzetközi részvényekkel.   A rendezvényen velünk lesz többek között Kurali Zoltán, az Államadósság Kezelő Központ vezérigazgatója, Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója, és a Cápák közöttből jól ismert Balogh Petya és Orbók Ilona is. Az eseményre itt lehet regisztrálni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×