eur:
393.83
usd:
365.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Keserű küzdelemmé fajult a sztárpár válása

Károly herceg és Diana hercegnő válása óta nem volt akkora felhajtás egy szakítás körül, mint amekkora most Paul McCartney és Heather Mills különválását kíséri. Nem is csoda, hiszen a volt Beatles-tag 800 millió fontos vagyonáért folyik a küzdelem. Bár Heather eredetileg azt mondta, hogy nem érdekli a pénz, most London legmenőbb válóperes ügyvédjeit bízta meg képviseletével, és 200 millió fontot követel.

Heather Mills ugyanazt az ügyvédi irodát, a Mishcon de Reyát bízta meg a válás ügyeinek intézésével, akik annak idjén Diana hercegnőt is képviselték. Paul McCartney pedig egészen véletlenül pont Károly herceg ügyvédjét, Fiona Shackletont kérte fel.

McCartney válófélben lévő felesége hétfőn a válóperekre szakosodott iroda hat vezető ügyvédjével 5 órán keresztül tárgyalt. Egy hónapjuk van felkészülni az összecsapásra, amelytől a hírek szerint az asszony 200 millió fontot vár.

Eközben a pár mindent megtesz azért, hogy egy pillanatra se kelljen találkozniuk: két éves kislányuk "átadásakor" úgy szervezték, hogy Heather más fél órával azelőtt elhagyja a házat, hogy férje megérkezik.

Paul McCartney londoni otthonában kicseréltette a zárakat is, és biztonsági emberei a rendőrséget is kihívták, amikor Heather embere megpróbált a kerítésen átmászni.

Mivel Heather bejelentés nélkül érkezett a házhoz, csak hosszas rendőrségi kikérdezés után engedték be végül meglehetősen kelletlenül férje biztonsági emberei.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×