eur:
394.05
usd:
365.64
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Sztriptízbárban verekedett a világbajnok

Letartóztatták a részegen botrányt okozó ausztrál Mick Doohan gyorsaságimotoros világbajnokot, miután szombaton egy sydneyi sztriptízbárban rátámadt a biztonsági őrre.

Az ötszörös vb-győztes Mick Doohan azt követően verekedett össze a Darwin Club egyik kidobóemberével, hogy az kollégáival megpróbálta kitessékelni őt a helyiségből, mert részegen vetkőzni kezdett az asztalok között.

A gyorsaságimotoros világbajnok lefejelte az őt hátulról taszigáló férfit. A 41 éves sportembert az eset után a rendőrség letartóztatta és előzetes letartóztatásba helyezte.

Csalódott bíró, kijózanodó világbajnok

"Védencem elnézést kért a bántalmazott úrtól, a hatóságoktól és a szórakozóhelytől az okozott kellemetlenségekért" - mondta Mick Doohan ügyvédje a tárgyalás előtt.

Az ítéletet meghozó bíró nem titkolta csalódottságát: "maga, Mr. Doohan egyike Ausztrália hőseinek, gyerekek, fiatalok példaképe, de most elkeserítő viselkedésével besározta saját hírnevét. Szeretjük az önhöz hasonló nagyságainkat hibátlannak látni, így amikor szembesülünk gyengeségeikkel, különösen nagyot csalódunk" - fogalmazott, majd 2500 dollárra büntette a világbajnokot.

Mick Doohan 1994 és 1998 között sorozatban ötször nyert világbajnoki címet az 500 köbcentis "királykategóriában". 1999-ben egy balesetben szerzett sérülés miatt vonult vissza.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×