eur:
392.6
usd:
366.14
bux:
66741.37
2024. április 25. csütörtök Márk

Itt a hosszú élet titka, ráadásul finom

Egy 98 éves brit asszony, aki 80 éve áll egy hagyományos fish'n'chipst, vagyis sült halat és sültkrumplit áruló boltocska pultja mögött, azt mondja: hosszú életének titka az, hogy soha nem evett semmi mást.

"Élő bizonyítéka vagyok annak, hogy élhet valaki bő olajban sült krumplin és halon, és lehet egészséges. Én ugyanis csak ezt eszem, zöldséget egyáltalán nem" - mondta Constance Brown, aki nemrégiben kapott királyi kitüntetést az üzleti élet és a közösség szolgálatáért.

Az idős hölgy még az 1920-as évek végén nyitotta meg férjével a fish 'n' chips sütödét, amelyet még ma is minden nap pontban fél 12-kor nyit ki.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×