eur:
395.72
usd:
372.02
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Elnézést a rablásért, kérem szépen a pénzt!

Udvarias rabló fosztogatja Nagy-Britannia kisboltjait. A férfi nem utasítja, hanem kéri a pénztárost a bevétel átadására, és utána meg is köszöni. Kérésének azonban a nála levő késsel vagy kalapáccsal is nyomatékot ad.

Az egyik rablás alkalmával a férfi még bocsánatot is kért az egyik vásárlótól, akinek kisgyerekébe véletlenül beleütközött.

A rendőrséget azonban nem hatja meg a rabló udvariassága.

Lehet, hogy megpróbált udvariasan viselkedni az áldozataival, de a fegyveres rablásban nincs semmi udvariasság. A dolgozók és a vásárlók is halálra rémülnek egy-egy akciója alkalmával, és ezen ezer "kérem", "köszönöm" és "bocsánat" sem változtat - hangsúlyozta egy rendőrtiszt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×