Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Angelina Jolie és Brad Pitt másfél milliárdos babája

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Még két hetes sincs, de a Los Angeles Times már leközölte életrajzát, a világ legdivatosabb (bébi) ruháit hordja, és fényképéért közel 1,5 milliárd forintnak megfelelő összeget fizetett egy amerikai és egy brit magazin. Talán nem túlzás azt állítani, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt újszülött kislánya, Shiloh Nouvel a világ leghíresebb csecsemője.

Bár a 1,5 milliárdos fotók is arra a sorsra jutottak, mint a legtöbb hollywoodi film - vagyis a hivatalos "bemutató" előtt már felkerültek az internetre, és csak az exkluzív közlési jogot megszerzett két magazin jogi lépéseinek hatására tűntek el - ez talán csak még inkább növelte a várakozást.

Az amerikai People és a brit Hello! Magazin címlapfotói arról tanúskodnak: Shiloh Nouvel már most is valódi sztár. A képeken például a legfelkapottabb bébipólót viseli.

Kingsley Aarons, volt szörfruha tervező és számítógépes grafikus babapólói számos más híresség gyerekén is láthatóak. A ruhákat Johnny Depp, Seal, Heidi Klum csúcsmodell, Gwen Stefani, Courtney Cox, Stella McCartney és a Gun's n'Roses gitárosa, Slash is szívesen vásárolja.

A retro rockpólók nem is olyan drágák: 21 fontért, azaz 8000 forintért már az egyszerű halandó is hozzájuthat. Persze ez azért nem kevés, de szinte ingyen van , ha más nagy divatházak gyerekruháihoz hasonlítjuk.

Egy Gucci bébi-bőrdzsekiért például 900 fontot, vagyis majdnem 350 ezer forintot is elkérnek, egy Prada cipőcske pedig 95 fontba, azaz több mint 36 ezer forintba kerül.