eur:
393.82
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

16 éves szexrabszolga

Ohioban letartóztatott a rendőrség egy 16 éves lányt, akit szülei bejelentése után több, mint egy hónapja eltűnt személyként kerestek. A lány egy internetes hirdetőoldalon önként bocsátotta áruba a testét.

A szomszédok azt mondják, fogalmuk sem volt, mi folyik a Jason Trace 7424 alatti lakásban. "Gyalázatos, hogy valaki üzletszerű szexet folytatott itt a szomszédban." - mondta egy felháborodott szomszéd.

A rendőrség arról számolt be hogy kollegájuk, egy a craiglist.org oldalon megjelent hirdetésre válaszolva bukkant rá a lányra. A hirdetés szerint egy 18 éves fiatal lány "nagyvonalú férfiakat" keresett, óránként 125 dolláros fizetséget kérve. A rendőr találkozót beszélt meg a lánnyal, aki elvezette a rendőröket a lakásra.

Később derült ki, hogy még csak 16 éves. "Ritka, hogy olyan fiatalkorúakat találunk, akik ezt csinálják." - nyilatkozott Stan Latta őrmester. "Teljesen egyedül végezte a tevékenységét. Senki nem kényszerítette, hogy ezt tegye."

Anthony Rosser, egy szomszéd elmondta: nem hitte volna, hogy ilyesmi megtörténhet egy olyan környéken, mint az övék, de "úgy tűnik, ez akárhol megtörténhet".

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×