eur:
393.7
usd:
364.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Rengeteg szexet hoztak a brit sztár betiltott dalai

"Minden baromnak, aki nem szereti a zenémet: felnőttek vagytok, ki tudjátok kapcsolni a rádiót" - jelentette ki James Blunt egy díjátadón, ahol az év nemzetközi sikerdalává választották "You're beautiful" című számát. Egy brit rádió reakcióként rögtön le is tiltotta az énekes dalait. A hallgatóság örül.

Az Essex FM egy közvélemény-kutatással indokolta a lépést, amely egyértelműen azt mutatta, hogy hallgatóinak elegük van James Blunt "egyéni hangzásvilágából".

"Gyakran előfordul, hogy egy népszerű énekest egyszer csak megunnak az emberek, a James Blunt dalaival kapcsolatos panaszáradathoz hasonlót azonban még sosem láttunk. Megdöbbentő volt. Az emberek olyanokat kérdeztek, hogy meg tudnánk-e szabadulni tőle, hogy nem tudnánk-e betiltani, még a rajongói közül is sokan megjegyezték, hogy már unják a dalait" - mondta Chris Cotton, a rádió műsorigazgatója.

Az Essex FM egyelőre csak pár napra tiltotta le James Blunt dalait, de a rengeteg pozitív hallgatói visszajelzés hatására lehet, hogy hosszabb távon is a tiltólistán maradnak a számok.

A népszerű brit énekes egyébként saját maga is meglehetősen kritikusan áll dalaihoz. A legtöbbet játszott számért járó nagy presztízsű Ivor Novello-díj átvételekor megjegyezte: "valószínűleg jobb, ha én mondok csúnyát róla, mielőtt valaki más teszi meg, úgyhogy köszönöm az unásig játszott számért járó díjat".

Arra a kérdésre, hogy nem unja-e saját dalait, James Blunt csak annyit mondott: "nekem nem kell hallgatnom, hiszen én éneklem őket. Mindenesetre rengeteg szexet hoztak, az biztos."

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×