Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Rengeteg szexet hoztak a brit sztár betiltott dalai

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
\"Minden baromnak, aki nem szereti a zenémet: felnőttek vagytok, ki tudjátok kapcsolni a rádiót\" - jelentette ki James Blunt egy díjátadón, ahol az év nemzetközi sikerdalává választották \"You\'re beautiful\" című számát. Egy brit rádió reakcióként rögtön le is tiltotta az énekes dalait. A hallgatóság örül.

Az Essex FM egy közvélemény-kutatással indokolta a lépést, amely egyértelműen azt mutatta, hogy hallgatóinak elegük van James Blunt "egyéni hangzásvilágából".

"Gyakran előfordul, hogy egy népszerű énekest egyszer csak megunnak az emberek, a James Blunt dalaival kapcsolatos panaszáradathoz hasonlót azonban még sosem láttunk. Megdöbbentő volt. Az emberek olyanokat kérdeztek, hogy meg tudnánk-e szabadulni tőle, hogy nem tudnánk-e betiltani, még a rajongói közül is sokan megjegyezték, hogy már unják a dalait" - mondta Chris Cotton, a rádió műsorigazgatója.

Az Essex FM egyelőre csak pár napra tiltotta le James Blunt dalait, de a rengeteg pozitív hallgatói visszajelzés hatására lehet, hogy hosszabb távon is a tiltólistán maradnak a számok.

A népszerű brit énekes egyébként saját maga is meglehetősen kritikusan áll dalaihoz. A legtöbbet játszott számért járó nagy presztízsű Ivor Novello-díj átvételekor megjegyezte: "valószínűleg jobb, ha én mondok csúnyát róla, mielőtt valaki más teszi meg, úgyhogy köszönöm az unásig játszott számért járó díjat".

Arra a kérdésre, hogy nem unja-e saját dalait, James Blunt csak annyit mondott: "nekem nem kell hallgatnom, hiszen én éneklem őket. Mindenesetre rengeteg szexet hoztak, az biztos."