eur:
395.39
usd:
366.42
bux:
65496.49
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Charlie Sheen az interneten keres szeretőt?

Az utóbbi időben inkább botrányaival a címlapra kerülő Charlie Sheen ismét hallat magáról. Ezúttal sem színészi teljesítménye miatt került be a lapokba, hanem azért, mert kiderült: egy internetes társkeresőn próbál alkalmi kapcsolatokat kialakítani.

Nehéz idők járnak Charlie Sheenre. A 40 éves amerikai színész éppen egy hangos veszekedésektől zajos váláson megy keresztül. Felesége, Denise Richards azzal vádolta meg, hogy megfenyegette, megöli, ráadásul (szintén a 35 éves színésznő szerint) prositutáltakhoz jár, drogozik és gyermekpornót néz az interneten.

Most pedig kiderült, hogy állítólag egy milliomosoknak fenntartott párkereső honlapon keres magának alkalmi partnereket.

A honlapon olvasható önjellemzése szerint keresete meghaladja az évi 10 millió dollárt. A színész emellett figyelmezteti leendő partnereit, hogy tűrniük kell majd a lesifotósok esetleges zaklatását.

Az a honlapról tudósító bulvárlapok szerint sem teljesen egyértelmű, hogy valóban Charlie Sheen áll-e a hirdetés mögött, vagy valaki visszaélt a nevével és a fényképével.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×