eur:
393.52
usd:
368.35
bux:
66064.86
2024. április 24. szerda György

Feláldozta magát, hogy megmentse két unokáját

Egy brit nő életét vesztette, miközben egy száguldó autó elől próbálta meg eltolni két babakocsiban ülő unokáját. A gépkocsit egy autótolvaj vezette, akit a rendőrség üldözött.

Pamela Phinn, fia élettársával és két unokájával éppen átkelt egy úton, amikor a sarkon 120 kilométer per órás sebességgel próbált befordulni egy gépkocsi, és közéjük hajtott. Ahogy a negyvenes évei végén járó nagymama megpróbálta ellökni az autó útjából a babakocsit, pont a gépkocsi elé került.

A két gyerek is több métert repült, és az orvosok szerint állapotuk aggodalomra ad okot. A gyerekek édesanyját, Pamela Phinn fiának élettársát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A gépkocsi volánja mögött egy autótolvaj ült, aki nem sokkal korábban fegyverrel kényszerítette kiszállásra a kocsi tulajdonosát. A tolvajt egy rendőrautó üldözte.

Szemtanúk szerint a tolvajt letartóztatták, az üldözés körülményei és tragikus kimenetele miatt azonban a rendőrök fellépését is kivizsgálják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Gyengülget a forint, a dollár egyre erősebb

Gyengülget a forint, a dollár egyre erősebb

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×