eur:
394.03
usd:
365.68
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Britney Spears besokallt

Britney Spears besokallt, és megvonta a heti zsebpénzt férjétől. Az énekesnő megunta, hogy míg ő otthon van a gyerekkel, addig Kevin Federline rendszeresen Las Vegasban bulizik a haverjaival.

Britney Spearsnek elege lett férje kicsapongó életmódjából és drasztikus lépésre szánta el magát: megvonta férjétől a zsebpénzt.

Az énekesnő, aki állítólag második gyermekét várja, megunta, hogy férje egyre sűrűbben ruccan át Los Angelesből Las Vegasba bulizni a haverjaival, miközben a dollármilliomos énekesnő kénytelen otthon tévézgetni és fő elfoglaltsága a pelusok csereberélése.

Amikor Kevin Federline legutóbb bejelentette, hogy megint a kaszinók városában szeretne eltölteni néhány napot, Britney közölte vele, hogy egy centtel sem hajlandó tovább finanszírozni a vegasi görbe estéket.

A sztárpár egyik közeli ismerőse egyébként azt is elárulta, hogy az ifjú férj havonta kapja a "fizetését" nagylelkű hitvesétől megsúgva azt is, hogy a pénz általában egy hétig sem elég a kicsapongó életet élő fiatalembernek.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×