eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kiengedték a kórházból a brazil világsztárt

Kiengedték a kórházból a japán labdarúgó válogatott szövetségi kapitányát. A korábbi kiváló brazil labdarúgó, Zico azután került kórházba, miután hasi fájdalmakra panaszkodott.

Csupán egy éjszakát töltött egy tokiói kórházban, így hétfőn már haza is engedték Zicót, a japán labdarúgó-válogatott brazil szakvezetőjét.

A szövetség szóvivője szerint a kapitány jól van, a jövő héten folytathatja munkáját. Pihenője nem befolyásolja a válogatott vb-felkészülését.

A japán válogatott szövetségi kapitánya először a pénteki, Ecuador elleni - egyébként 1-0-ás japán győzelemmel zárult - barátságos mérkőzés után panaszkodott hasi fájdalmakra.

A brazil Zico a hétvégén még megtekintett két japán bajnoki találkozót, de mivel fájdalmai nem csökkentek, vasárnap önként bevonult egy tokiói kórházba, kivizsgálásra.

A 15 éve Japánban élő 53 éves tréner korábban 67 gólt ért el a brazil válogatott színeiben, amivel Pelé mögött a második a rangsorban.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×