Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Károly herceg és Barbra Streisand együtt!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Barbra Streisand napokban megjelent életrajza szerint az énekesnő és Károly brit trónörökös 1974-ben futó kalandba keveredett egymással, amely a kilencvenes évek közepén folytatódott.

A napokban jelent meg Barbra Streisand életrajza, amelynek szerzője azt állítja, hogy az énekes-színésznő és Károly walesi herceg 1974-ben rövid ideig szexuális kapcsolatban álltak.

A brit trónörökös állítólag a Funny Girl hollywoodi forgatásán látogatta meg a színésznőt, kávéztak, majd mintegy fél órán keresztül beszélgettek. Az önéletrajz szerint Károly később azt mondta barátainak, hogy Streisand hatalmas szexuális étvággyal bír.

A furcsa pár legközelebb 1994-ben találkozott, ezt követően Károly azt mondta hivatalos életrajzírójának, hogy valaha ismerte Barbra Streisandot, akinek azonban azóta megkopott a sármja.

Nem sokkal a könyv megjelenése után a színésznő felhívta Károlyt és felújították barátságukat. Később szállodai szobájában meg is látogatta a brit trón örökösét "egy kis teázásra".

Következő nyáron, amikor Barbra Streisand Londonban járt, ismét felhívta Károly herceget. A királyi háztartás egyik meglehetősen indiszkrét tagja szerint a trónörökös és a színésznő "rendkívül szenvedélyesek voltak egymással. Amikor az egyik pillanatban beléptem a szobába, nyilvánvalóvá vált, hogy megzavartam őket valamiben".