eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Átadták a Kopp-Skrabski-díjakat

Egy párterapeuta és két bútorkészítő iparművész is van az idei kitüntetettek között.

A Kopp-Skrabski-díjjal azokat ismerik el, akik sokat tesznek a társadalom lelki egészségéért, támogató közösségek létrejöttéért, a családbarát szemléletért, mások boldogulásáért és a kívánt gyermekek megszületéséért.

Az idei kitüntetett Mihalec Gábor párterapeuta, valamint Czeglédi Budai Katalin és Czeglédi Tibor bútorkészítő iparművész.

Az elismerést odaítélő Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány indoklása szerint Mihalec Gábor a saját példáján és a munkáján keresztül is

sokat tesz a házasság, a gyermekvállalás és a család értékének megerősítéséért és megtartásáért.

A házaspárok Kopp-Skrabski-díját elnyerő Czeglédi Budai Katalin és Czeglédi Tibor néprajzi kutatómunkát és hagyományőrző tevékenységet is végez, emellett tanfolyamokon adják tovább tudásukat.

A közönségdíjat Sződy Judit négygyermekes szoptatási tanácsadó, a házaspároknak adható közönségdíjat pedig Nagy Péter egyházmegyei közoktatási munkatárs és Nagy Judit kardiológiai asszisztens kapta.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×