eur:
393.57
usd:
368.05
bux:
66492.93
2024. április 25. csütörtök Márk
Cirkusztörténelem: óriási elismerés a Richter-családnak

Cirkusztörténelem: óriási elismerés a Richter-családnak

Ez a győzelem az artista pályafutásom csúcsa – fogalmazott ifj. Richter József, aki feleségével és társulatával vasárnap megnyerte a 42. Monte Carló-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál fődíját.

Ifj. Richter József az InfoRádiónak elmondta, három különböző produkciót mutattak be a Monte Carló-i Nemzetközi Cirkuszfesztiválon: egy magyar lovasakrobata számot, és feleségével az úgynevezett „világ legnagyobb egzotikus állat” számot, amiben 32 állattal álltak színpadra. 

„Négy napon keresztül volt a versenyprogram, nyolcszor léptünk fel összesen, és mind a nyolcszor a zsűri és a több mint háromezer fős közönség felállva ünnepelt minket, ami egy hatalmas érzés volt a számunkra” – árulta el. 

Cirkusztörténelem: óriási elismerés a Richter-családnak

A cirkuszfesztivált a magyar fellépőkkel nyitották meg: először a „pas de deux” produkcióval, ami balettozást jelentett két lóhátán, aztán a másik műsor zárószámában egy egyedülálló lovas akrobataszámot mutattak be. 

„A cirkusz szakmai vezetők úgy emlegetnek minket, hogy bekerültünk a cirkusztörténelembe

ezekkel a produkciókkal”  – utalt Ifj. Richter József a lovas számokra, illetve az egzotikus állatokkal bemutatott előadásra. Hozzátette, hogy a fődíj megnyerése után elsősorban a cirkuszigazgatóként tevékenykedik majd és egy nyolc hónapos turné alatt pedig még több látogatónak akarja népszerűsíteni a klasszikus cirkuszművészetet. 

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 15:01
×
×
×
×