eur:
394.22
usd:
364.96
bux:
65556.24
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Havazás és ónos eső - lesz, ahol megússzák

Havazás és ónos eső - lesz, ahol megússzák

Az előrejelzések szerint hétfőn lesz a leghidegebb a héten, jön az enyhülés, de ónos esőre is számítani kell.

Délnyugat felől fokozatosan beborul az ég, legtovább az északkeleti megyékben marad a napos idő. Délelőtt a Dunántúlon, később keletebbre is várható kisebb havazás, legkisebb eséllyel az Északi-középhegységben és az Észak-Alföldön fordulhat elő csapadék – írja a met.hu.

A délkeleti szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn mínusz 2 és plusz 2 fok között alakul.

Késő estére mínusz 6, mínusz 1 fokra hűl le a levegő.

Ónos eső miatt adtak ki figyelmeztetést

Ahogy korábban megírtuk, a leghidegebb órákban

mínusz 10, néhol nappal is 0 Celsius-fok körül marad a hőmérséklet, de a hét második felében ismét melegszik az idő.

Kedden erősen megnövekszik a felhőzet, és főleg a Dunától keletre várható csapadék: havazás, havas eső, néhol ónos eső. A Dunántúlon inkább csak elszórtan lehet kisebb eső. A déli szél megélénkül, amivel enyhe levegő éri el az országot: 3 és 9 fok között alakul a hőmérséklet (ÉK-en hidegebb várható). 

Havazás és ónos eső - lesz, ahol megússzák

Szerdán marad a borús idő. A nap első felében többfelé fordul elő eső, zápor, néhol akár zivatar is. Délután egyre többfelé megerősödik az ÉNy-i szél. Reggel 1, délután 6 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön délelőtt száraz, nagyrészt napos, délután felhős idő ígérkezik, egyre többfelé gyenge esővel, plusz 6 fok körül alakul a csúcsérték.

Pénteken többfelé várható eső. Helyenként megerősödik a szél is. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 3 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 3-9 fokig melegszik a levegő.

Szombaton több helyen valószínű eső, az Északi-középhegységben és nyugaton havas eső is lehet. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínű. A nappali maximumok 3-9 fok között alakulnak.

Vasárnap helyenként megerősödik a szél, több helyen valószínű eső, nyugaton és északon havas eső, hó is lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 4 fok között valószínű. Napközben plusz 2-7 fokig melegszik a levegő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében a friss bérstatisztikákkal foglalkoztunk, amelyek első blikkre meglepően szép képet mutatnak a hazai munkaerőpiacról, a részletek ugyanakkor valamelyest árnyalják a helyzetet. A témáról Hornyák Józsefet, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét kérdeztük. A műsor második részében a ma megjelent 2023-as válási és házasodási statisztikák kapcsán Tóth Ádám közjegyző, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnöke volt a vendégünk, akivel arról beszéltünk, hogy mennyire elterjedtek és mire használhatók a házassági vagyonjogi szerződések Magyarországon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×