eur:
392.52
usd:
365.9
bux:
66689.15
2024. április 25. csütörtök Márk
Kreatív kézbesítés: így bukott le a pesti postás - videó

Kreatív kézbesítés: így bukott le a pesti postás - videó

A postás a küldeményt rendszeresen bedobja a kertbe a postaláda helyett, videó is készült az esetről.

Újabb kreatív kézbesítési módszert mutatott be a Pénzcentrum egy olvasója videója alapján:  a postás behajítja a kertbe a küldeményt, ahelyett, hogy a postaládába helyezné, vagy értesítést hagyna a küldeményről.

"A mellékelt jelenet rendszeresen megtörténik nálunk, a postai csomag méretétől és az időjárástól függetlenül. Mikor megyünk haza, rendszeresen találunk behajítva csomagokat a kertünkben, a csatolt videón egy októberi eset látható"- írta a budapesti olvasó.

A Magyar Posta levélszekrénybe küldeményt csak abban az esetben kézbesít, ha az teljes terjedelmében, sérülés nélkül ott elhelyezhető, ellenkező esetben a postásnak értesítőt kell hátrahagynia, hogy hol és mikor vehető át a küldemény.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×