eur:
395.72
usd:
372.21
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Két halálos baleset is történt éjszaka

Este Gödöllőn két autó ütközött össze, az egyik annyira összeroncsolódott, hogy a tetejét is le kellett vágniuk a tűzoltóknak. Hajnalban fának ütközött és felborult egy jármű Apostag és Dunaegyháza között.

Szerda este Gödöllőn két személygépkocsi ütközött össze. Az egyik autó annyira összeroncsolódott, hogy a tetejét is le kellett vágniuk a tűzoltóknak. Az abban lévő sérült a tűzoltók emelték ki a járműből, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Hajnalban Apostag és Dunaegyháza között eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és egy fának ütközve felborult. A balesetben a gépjármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - írta rendőrség a honlapján.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×