eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Karácsony Gergely trágár vallomása a miniszterelnök-jelöltségről

Egy kiszivárgott hangfelvételen Karácsony Gergely arról beszél, nem kellett volna hagynia, hogy rábeszéljék, ő legyen a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje.

"Alapvetően az az érzésem, hogy a f*szért hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem" – mondja Zugló polgármestere a Karácsony Gergely és ami mögötte van című blogra kikerült 40 másodperes hangfelvételen.

Szavai szerint nem hiányzott neki a jelöltség. "Annyi hatása volt, a PM felment 0%ról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy fő állásom, ami önmagában egy kib*szott politikai stressz, hogy lesz Zuglónak költségvetése, meg ilyen apróságok. Van nekem ilyen szempontból dolgom, így tudom is magam áltatni azzal, hogy én teszek az ügyért, vagy valamit csinálok" – mondta.

Karácsony szombaton részt vett az MSZP programbemutató nagygyűlésén, ahol Molnár Gyula elnök azt javasolta, hogy válasszák a szocialisták miniszterelnök-jelöltjének a zuglói polgármestert.

Az Indexnek Karácsony megerősítette, hogy ő hallható a felvételen. Facebook-oldalán azt írta, köszöni az ingyenreklámot.

„A stílusért persze elnézést kérek, de úgy tudtam, hogy a barátaimmal beszélgetek, őszintén. Sajnálom, hogy valaki visszaélt a bizalmammal. Pontosan tudom, hogy ki készítette a hangfelvételt, de nem fogom elmondani” – közölte.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×