eur:
393.8
usd:
367.74
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nagy újításokkal készül a rendőrség

Nagy újításokkal készül a rendőrség

Beton terelőelemekkel is biztosítja a fővárosi vásárokat a rendőrség - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az InfoRádióban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiemelt feladatként kezeli a főváros több pontján is nyíló karácsonyi vásárok rendjének biztosítását – jelentette ki Csécsi Soma. A rendőrség szóvivője felhívta a figyelmet, hogy a zseblopások megelőzése érdekében az értékeinket zárt zsebben vagy zárt táskában, a testünkhöz közel tartsuk.

„ A vásárba gépjárművel érkező látogatók az autó utasterében, jól látható helyen ne hagyjanak értéktárgyakat, a korábban vásárolt ajándékokat a gépjármű zárt csomagterébe helyezzék el!” - figyelmeztetett.

A rendőrség idén is a társszervekkel együttműködve, élőerővel, nyílt és leplezett állománnyal lesz jelen a vásárokon - mondta Csécsi Soma. Hozzátette, hogy

ezúttal telepített technikai akadályokkal is biztosítják a közbiztonságot.

„A fizikai akadályok célja, hogy megpróbáljuk megakadályozni a tömegbehajtásos, szélsőséges cselekményeket" - mondta a szóvivő.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×