eur:
393.76
usd:
369.65
bux:
65791.3
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Mit ígért Gyurcsány Ferenc?

Elszámoltatást, szabad közoktatást, a társadalombiztosítás helyreállítását, nyugdíjkorrekciót, és olyan országot ígért Gyurcsány Ferenc szombaton Salgótarjánban, amely sokaknak reményt ad.

A Demokratikus Koalíció (DK) országos választási programbemutató nagyrendezvényén, a zsúfolásig megtelt József Attila Művelődési- és Konferenciaközpont színháztermében felállva, vastapssal köszöntötték mintegy hatszázan az ötödikként felszólaló elnököt, Gyurcsány Ferencet.

A volt miniszterelnök beszélt arról, hogy a bűn a rendszer építő eleme lett, "bűntől működik a nemzeti összezárás rendszere".

Függetlenné kell tenni az ügyészséget, a bíróságot, vissza kell venni a maffiaállam vezetőitől és kiszolgálóitól az ellopott közvagyont, fel kell mondani az oligarchákkal kötött földbérleti szerződéseket, és a visszavett közvagyonból legalább részben kárpótolni kell az Orbán-kormány által meghurcolt sok-sok ezer embert, mert nem maradhat sem büntetés, sem kárpótlás nélkül mindaz, amit az elmúlt hét évben elkövettek - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×