eur:
393.86
usd:
368.52
bux:
66297.36
2024. április 24. szerda György
Szijjártó Péter önt is felhívhatja

Szijjártó Péter önt is felhívhatja

A Fidesz telefonos tájékoztató kampányt indít a nemzeti konzultációról - jelentette be a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hidvéghi Balázs a kezdeményezést azzal indokolta, hogy a magyar emberek hangjára és kiállására minden eddiginél nagyobb szükség van, hiszen egymást érik a Magyarország elleni támadások, "ránk akarják kényszeríteni a Soros-tervet és a migránsok betelepítését".

Elmondta: az akciónak két célja van, egyrészt szeretnék tájékoztatni az embereket a legfrissebb fejleményekről a Soros-tervvel kapcsolatban, és elmondani mi történik ezekben a napokban, hetekben Brüsszelben. Másrészt szeretnének mindenkit arra buzdítani, hogy ha még nem tette meg, akkor vegyen részt a nemzeti konzultációban.

Közölte: a telefonos kampányban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszél majd a nemzeti konzultációról, a tétjéről és a részvétel fontosságáról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
A tűzzel játszik Kína Amerika hátsó kertjében, de egyelőre nem égették meg magukat

A tűzzel játszik Kína Amerika hátsó kertjében, de egyelőre nem égették meg magukat

Antigua és Barbuda, egy a világ jelentős részén alig ismert karibi turistaparadicsom, amely most mégis a globális geopolitikai vetélkedés egyik középpontjába kerülhet. A régió évszázadokon át megkérdőjelezhetetlenül az Egyesült Államok befolyási övezetébe tartozott, ám Kína megjelenése megváltoztatta az erőviszonyokat. Peking tevékenysége még nem lépte át a vörös vonalat Washingtonnál, de egyre többen gyanakodnak arra, hogy a keleti nagyhatalom egyáltalán nem csak a gazdasági súlyát akarja növelni Amerika közvetlen szomszédságában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×