eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kigyulladt egy idősotthon

Tűz ütött ki egy idősotthonban szerdán késő este Budapest XIX. kerületében, négy embert szállítottak kórházba, mert füstöt lélegeztek be - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint egy emeleti helyiség gyulladt ki a kispesti József Attila utcában lévő idősek otthonában. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre és gyorsan elfojtották a lángokat.

A tűzoltók harminckét idős embert és két gondozót kísértek ki szobáikból az aulába, ahol a mentők mindenkit megvizsgáltak. Heten füstöt lélegeztek be, közülük négy embert kellett kórházba szállítani.

Az épület emelete füsttel telítődött, ezért a házat át kellett szellőztetni, az időseket addig egy melegedőbuszban helyezték el.

Az első információk még öt sérültről, közülük három ember kórházba szállításáról szóltak.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×