eur:
394.06
usd:
364.77
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Tömegkarambol az M3-ason

Öt gépjármű ütközött össze az M3-as autópályán Domonyvölgy térségében a Budapest felé vezető oldalon kedd reggel, a forgalom a leállósávban halad - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta, hogy a ráfutásos baleset az autópálya 37-es kilométerénél történt. A helyszínre riasztott aszódi tűzoltók megkezdték a műszaki mentést.

A rendőrség honlapján azt írta, hogy a balesetben az első információk szerint ketten sérültek meg, őket a mentők látják el. A belső és a külső sávot is lezárták, haladni csak a leállósávban lehet, ezért több kilométeres torlódásra kell számítani - áll a közleményben.

Az MTI információi szerint a balesetben két katonai rendészeti gépjármű is érintett.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×