eur:
394.26
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Telefonját nyomkodta az elgázolt lány – szemtanúk szólaltak meg

Telefonját nyomkodta az elgázolt lány – szemtanúk szólaltak meg

Zenét hall­ga­tott és a te­le­fon­ját nyom­kodta a csütörtök reggel HÉV alá esett 15 éves lány – írja a Bors.

A lap szemtanúkat is megszólaltatott a balesetet szenvedett lány esetével kapcsolatban. 

"Még szürkület volt, ezért a kiérkező tűzoltók és rendőrök elemlámpával világítottak a szerelvény alá. Úgy tűnt, először nem is tudták, mit is keresnek pontosan. Utána azonban meglátták a kislány testét" – csuklott el a hangja az egyik szemtanúnak. Az áldozatot csak megfeszített munkával tudták kiszabadítani a szerelvény alól. A Bors úgy tudja, hogy a lány lába súlyosan megsérült.

"A baleset után nem sokkal megérkezett egy idősebb nő – mint később kiderült, az édesanya –, szívszaggató volt hallgatni a zokogását, amikor megtudta, hogy az ő lánya fekszik a kerekek alatt" – mondta a szemtanú. "Ráadásul, ha ez nem lett volna elég, miközben minden utas a lány életéért imádkozott, jött egy idősebb hölgy, aki a vezetővel kezdett el kiabálni, hogy mikor indulhatunk tovább. A vonatvezető azonban láthatóan sokkos állapotban csak annyit mondott: Értse meg, nem mehetek tovább, elütöttem valakit!" – tette hozzá

A kistarcsai Zsófialiget megállónál elgázolt fiatal nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×