eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Navracsics Tibor keményen visszaszólt Semjén Zsoltnak

Navracsics Tibor keményen visszaszólt Semjén Zsoltnak

A miniszterelnök-helyettes hazaárulással vádolta meg Navracsics Tibort. Az EU-biztos elismerte, vitája van a Fidesszel, amiért a párt kommunikációja rendre összemossa őt is Brüsszelel és a Soros-tervvel.

Vita bontakozott ki Navracsics Tibor és a kormány, illetve a Fidesz között annak kapcsán, hogy az Európai Bizottság tagjai „Soros-emberei”, és az ő tervét hajtják végre – erről a fideszes uniós biztos beszélt a Civil Rádióban.

Az ügy előzménye, hogy Navracsics budapesti előadására Semjén Zsolt a Kossuth Rádióban úgy reagált, hogy a nemzetéhez kellene hűségesnek lennie, és nem egy nemzetközi szervezethez - írja a Hír TV honlapja.

„Na most pontosan Navracsics Tibornak kell a legjobban tudni, hogy a kollégái és környezete, személyek és szervezetek is nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is” – fogalmazott a miniszterelnök-helyettes.

„Nem fair Semjén Zsolt bírálata, aki engem hazaárulással vádolt meg. Fair viszont a miniszterelnök bírálata, aki szerint én tévedek, és neki van igaza. Vagyis nem hazaárulás-kérdésről van szó; ez egy vita a bizottság és a magyar kormány között” – mondta Navracsics, aki arra a kérdésre, mit gondol arról, hogy rendre a Soros-terv végrehajtójának csatlósaként tüntetik fel, azt mondta, „ez a politikai vita sajátja. Nem örülök neki, nyilván. Különösen nem örülök neki, hogy ha ezt olyan emberek mondják, akik a megelőző 10-15 évben nem győztek ájuldozni az én úgynevezett zsenialitásomtól, és lapogattak, hogy mekkora barátok vagyunk.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×