eur:
392.81
usd:
366.15
bux:
66822.17
2024. április 25. csütörtök Márk

Nyomozak az őcsényi üggyel kapcsolatban

Még nem sikerült kiderítenie a rendőrségnek, hogy ki vagy kik rongálták meg annak az őcsényi panziótulajdonosnak az autóját, aki néhány napra menekült családokat, gyerekeket fogadott volna be a szálláshelyre.

– Az ügyben bejelentés érkezett a rendőrségre, mert Őcsényben szeptember 25-én az esti órákban megrongáltak két utcán parkoló járművet. A szekszárdi rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen – közölte a Magyar Nemzettel Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A lap úgy tudja, hogy Fenyvesi Zoltán panziótulajdonosnak ma kell bemennie a szekszárdi rendőrségre az ügy miatt.

A Tolna megyei Őcsényben elszabadultak az indulatok, amikor helyiek tiltakoztak menekült családok panzióbeli üdültetése ellen. Orbán Viktor akkor azt mondta, nem lát kivetnivalót az őcsényiek ellenállásában. Török Gábor szerint ez volt Orbán Viktor eddigi legkeményebb mondata. Megszólalt Őcsény - az ügy miatt - lemondott polgármestere is.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×