eur:
395.13
usd:
371
bux:
65286.75
2024. április 19. péntek Emma

Lezuhant egy csecsemő, egy kislány és egy munkás

Három zuhanásos baleset is történt hétfőn, ketten súlyos állapotban vannak.

A legszerencsésebben az a csecsemő járt, amelyik kizuhant a békéscsabai Csaba Center első emeletéről. A 15 hónapos gyermek a nagymamájával volt a bevásárlóközpontban - írta a beol.hu.

Szerencsére puhára, egy kávézó foteljába esett a gyermek. A mentők közölték: egy esetkocsival indultak a helyszínre. Az elsődleges vizsgálatok komoly sérülést nem találtak, de részletes vizsgálatra kórházba szállították a csecsemőt. A portál olvasóitól úgy értesült, hogy a gyerek előbb egy férfira esett, és onnan a fotelbe.

Küzdenek az életéért

Az atv.hu információi szerint egy lány kiesett a Szent Imre Gimnázium harmadik emeletéről. A rendőrség ezzel kapcsolatban azt közölte, hogy hétfő 7 óra 40 perckor bejelentés érkezett, hogy egy kislány kiesett Budapest XI. kerületében egy épület 3. emeleti ablakából.

A zoom.hu azt írta a mentőkre hivatkozva, hogy a 13 év körüli lány eszméleténél volt, de súlyos sérüléseket szenvedett, úgy látszott, hogy a mellkasa, a gerince és a karjai is megsérültek. A sérültnek infúziót kötöttek be, csillapították a fájdalmát, rögzítették a sérült testrészeit, majd traumatológiára szállították. Az eset megviselte a gimnázium közösségét, a vezetőség a szülők kérésére nem nyilatkozik.

Súlyosan megsérült egy munkás

Lezuhant egy munkás egy 8. kerületi építkezésen - írta a zoom.hu. A portál információi szerint a munkás a Leonardo da Vinci utca és Corvin köz sarkán dolgozott, amikor a mélybe zuhant. A mentők közölték: a helyszínen egy 30 év körüli férfit találtak, aki súlyos – fejsérülés, végtagtörések, belső sérülések – sérüléseket szenvedett. Komplex helyszíni ellátás után azonnal kórházba szállították.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×