eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Rablókat fogtak a belvárosban

Az Erzsébet téren raboltak ki egy fiút néhány napja éjfél körül.

A rendőrség közlése szerint a 25 éves ráckevei R. Iván és két fiatalkorú társa, 2017. szeptember 30-án 0 óra 30 perc körül Budapest V. kerületében az Erzsébet téren odaléptek egy fiúhoz, akitől elvették a kezében tartott hangszóróját, és bántalmazták is.

A sértett az agresszív viselkedés hatására a hangszóróját a későbbiekben már nem merte visszakérni, azzal az elkövetők elhagyták a helyszínt.

A férfit és két társát 20 perccel később a helyszín közelében a belvárosi akcióban lévő civil ruhás nyomozók elfogták és előállították a kerületi kapitányságra - közölte a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást R. Iván és két társa ellen. Gyanúsítottként hallgatták ki őket, majd R. Iván őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×