eur:
395.1
usd:
370.75
bux:
65116.7
2024. április 19. péntek Emma
Újra sokkolnak a kísérteties égi hangok - magyarországi videók

Újra sokkolnak a kísérteties égi hangok - magyarországi videók

Ismét felzendültek a hátborzongató hangok, amik egykor Nyíregyházára, Debrecenre és Miskolcra is a frászt hozták.

Debrecenben, Miskolcon és Nyíregyházán is, de igazából az egész világon felvették már ezeket a borzalmas, titokzatos zajokat 2012, 2013 és 2014 körül. Most Szlovákiában csendült fel a pokolbéli kórus - írja a boon.hu.

Alighanem ez modern korunk egyik legtitokzatosabb jelensége: évente egyre több beszámoló szól ilyen beazonosíthatatlan helyről érkező hangorkánokról.

Miskolc:

A 2013-ban készült nyíregyházi videó készítője elég hátborzongató kommentárral látta el a felvételt:

Nyíregyházán, 2013. 01. 11. Kb. 22 óra 10 perctől 22 óra 40 percig eddig sosem hallott, ismeretlen eredetű, rendkívül hangos, félelmetes hangok hallatszottak a téli éjszakában, az ég irányából. A hangok maximumra fokozódtak, olyanok voltak mint egy gázkitörés hangjai, néhol eltorzult emberi beszédet is ki lehetett venni, majd lassan elhalkultak.

Hogy mi állhat a különös jelenség hátterében, arról megoszlanak a vélemények. Van, aki szerint az UFO-k állnak a háttérben, mások természetes magyarázattal álltak elő, például hogy a kéregmozgás hangját lehet néha hallani, más kutatók a sarki fénnyel hozzák összefüggésbe a dolgot, és inkább elektromágneses jelenségnek gondolják.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×